Review: Dove DermaSpa Body Oil

Hei,Hei!


Mõni aeg tagasi sain Dove meeskonnalt taas pakikese.Ma olen alati jube õnnelik,sest ma jumaldan Dove tooted ja ma pole pidanud mitte ühestki neist pettuma.Seekord sain ma dušigeeli ja selle kehaõli.Kui ma selle pakist välja võtsin tegin ainult: uuuuuuu!:) Polnud ma kuulnud ega näinud sellest midagi.Tegemist on nende uue sarja DermaSpa kehaõliga,mis on pinguldava toimega.
Ma muidu mingi eriline õlide fänn pole ,kuna tegemist on ikkagi õliga ja nad jäävad sellised rasvased ja ebameeldivad.SEE toode aga -ouu maiii gaad!:) See toode,on nii sametine,nii siidine ja niiiiiiiii pagana hea lõhnaga,et ma ei suuda selle nuusutamist lõpetada!:)Lisaks kõigele eelnevale ei jää ta üldse rasvane ega ebameeldiv,vastupidi,ta imendub nii kiiresti sisse,jättes naha niiiiiiiiii mõnusaks ja niisutatuks.Algul ehmatas mind ära see,et pudeli otsas pole ei pumpa ega midagi,lihtsalt ava.Arvasin,et kogu see õli voolab sealt sahinal välja kui ma kallama hakkan aga minu üllatuseks tuleb teda ainult natuken,nii tilk tilga haaval:)Siiani pole mingit segadust tekkinud ja kõik on vinks vonks.Sobib ka tundlikule nahale ja kasutada võib nii kuival kui ka märjal nahal.Tee õli käte vahel soojaks ja masseerivate liigutustega liigu alt ülesse.Täielik Spa nauding tagatud!:)
Kahjuks ei oska ma veel öelda,kas ta ka juba müügil on ja kui palju ta maksab aga kui juhtub kellegil silma siis ma soovitan soojalt,see endale osta! See on fantastiline!:)

Dove send me a package and there was this body oil.Personally, i am not a huge body oil user because they are too oily and sticky.But this oil is like no other oil that i have used.First of all,i like the bottle,only few drops comes out and so far there is no oily messy bottle.Second of all,the smell is just divine! I literally want to smell like this at the end of my life! So So good!;) Then,it absorbs so darn guickly and doesn't feel sticky or oily ,it leaves my skin so silky smooth,satin and soft. U can use it on a dry skin or wet skin,it doesn't matter.It is also suitable for sensitive skin. Just warm the oil between your hands and then start on your feet and make your way up by gently massaging it into your body.Total Spa feeling!:) I totally recomend it!:)




2 comments:

  1. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it. Mary Charles

    ReplyDelete
  2. It is quite beneficial, although think about the facts when it reaches this target. JustCBD gummy bears

    ReplyDelete