What i ate in a day?

Hei,Hei!

"What i ate in a day"- postitused on hetkel Youtube's nii popid. Mõtlesin.et olen ka siis äge ja teen ka selle postituse ära.Muidu nendes videotes on esikohal smuutid,smuutikausid ja avokaadoga röstsaiad.Aga oleme realistlikud? Kes meist ikka igapäev seda smuutid ja smuutikaussi jaksab süüa  ja veel mitu korda päevas! :) Sööme ikka korralikult ja kodust toitu!:)
Siin on minu kolm einet mis ma eile ülesse pildistasin:

So those "What i ate in a day" posts are super popular right now in Youtube.Usually on those videos,everybody is eating like super healty and smoothies and acai bowls are like the number one thing that people eat turing the day.Well ,let's be real in my post-no fancy meals whats so ever.Simple home made meals.So let's get started!:

Hommikusöök/ Breakfast:


Tavaliselt ma hommikuks söön kas mingit putru,mis on mõnusa võisilmaga ja kaneeliga.Või siis helbed jogurtiga.Kuna mul eile juhtus ka karp maasikaid olema siis said need ka helveste peale pandud.Joogiks on mul tavaliselt kohv,suhkru ja koorega.

So usually in the mornings i have a porridge with butter and cinnamon.Or cereals with somekind of yoghurt.If i have some fresh fruits,i add them as well.And i always i have my morning coffee,with cream and sugar.


Lõuna/Lunch:


Lõuna on mul alati erinev ja eile oli meil värsket kala.Otsustasin kollase kalasupi kasuks.Muidu ma eriline kalafänn pole ja kalasuppi ei söö ja lõhe ongi ainuke kala mida ma süüa suudan. See India stiilis lõhesupp oli küll nii hea et isegi mu vend kes muidu kala ei söö,oli öösel sellest supist veel unistanud!:) Kõrvale võtsin lihtsalt juustukukleid või saiakest ,nimeta kuidas tahad.:)

So for lunch,we had some fresh salmon.I am not a huge fish person and salmon is the only fish that i eat.So i decided to try out this Indian style fish soup. This is my favourite soup now!  It was so good!:) Even my brother,who doesn't eat fish ,told me that after eating it he wanted more and more and more!:) 



Magustoiduks tegin aga klassikalist kakaokisselli.Moos oli ka aga see uppus ära ja on seal kisselli sees peidus:) Nämma!;)

For dessert, i made chocolate pudding with jam ,but it sinked,so you can't see it on the picture.


Õhtusöök/Dinner:


Õhtusöögiks tegin ülejäänud lõhe ära.Katsin ta pealt hapukoore,juustu ja karriga ning pistsin ahju.Ja tavaliselt niimoodi ma lõhet sööngi.See kate seal peal ongu just see mis teeb selle kala nii heaks:) Kõrvale võtsin lihtsalt keedukartulit ja redist.

For dinner,i used up the rest of the salmon that i had.I topped it of with sour cream,cheese and curry powder.It is my favoutite way to eat salmon.The topping makes it so good!:) The rest of the plate was pretty simple-just potatoes and radish.


Osale veel loosis mille leiad SIIT



2 comments: