Review: Colab Extreme Volume dry shampoo

Hei,Hei!



Viimane kord linnas käies,hüppasin ka Kaubamajast läbi ,et oma kuivšampooni varusid veidike täiendada.No sealne lett võttis ikka silme eest kirjuks ja ma ei teadnud kohe mida valida.Esimesena võtsin kohe oma nr üks lemmiku Batiste sinises purgis ja siis tahtsin midagi uut proovida.Kohe seal kõrval oli terve rida Colabi šampoone kirjaga et UUS!  Ja kõik mis on selle sildiga pean ma ära proovima.Seal oli päris mitu erinevat sorti niipalju kui ma mäletan aga kuna ma olen hull kohevuse järgi ,siis võtsin kohe selle roosa pudelikese.Igaks juhuks lasin väikse törtsu veel korgi sisse ka ,et teada saada kas ikka on hea lõhn ja seda ta tõesti oli-selline magus lillelõhn! Niisiis algul mõtlesin ,et võtan täissuuruses pudeli,mille hinda ma enam ei mäleta aga siis mõtlesin et ikka igaksjuhuks võtan selle väikse 50ml ,et äkki ei ole hea.Mäletan veel seda,et see väike pudel maksis 4.90 vist, samas kui minu suur pudel Batistet mida on 200 ml maksis 5€ millegagi.Seega aravsin ,et see Colab peab ikka tõsiselt hea olema kui nii kallis hind nii tillukesel pudelil.
Igatahes,kodus katsetasin siis järgi ja esma mulje ei olnud just kiita.Pudelist tuleb ta välja suure ja jõulise survega.Lase nii kaugelt kui tahad aga kohe jäi peanahale selline valge kiht mida oli nii raske juustesse masseerida ja isegi kammides ei kadunud see kiht kusagile.Kuna ma olen blond ,siis see valge kiht otseselt minul näha ei jäänud.Küll aga muutis see šampoon mu juuksed nii kahuseks ja raskeks ja vastikuks et mul oli nii raske oma sõrmi juustest läbi tõmmata.Puhatks ei teinud ta igatahes mitte kui midagi,vastupidiselt ma ei jõudnud ära oodata millal ma saan ta välja pesta-ta oli nii raske! Ja imelisest lillelõhnast ei olnud enam juttugi! Pigem lõhnas see nagu mingi meeste parfüüm või midagi sellist.Ta otseselt halb ei olnud aga kuna mul oli päev otsa tegemist siis see hakkas nii vastu ja häiris.Ja mis kohevusse puutub siis see oli igatahes olemas.Ma ise ka imestasin! Aga ikkagi ,ma pigem olen ilma kohevuseta kui selle raske kahuse koorma all.Aga ma ei anna siiski alla,ma tahaks siiski need teised ka ära proovida ja loodan,et need on vähe etemad kui see kohevuse oma.

So i bought a new dry shampoo while i was in the town.I usually go for my fave-Batiste blue bottle but i wanted to try something new.There was a whole new line Colab out and because it was new ,i had to try it.So i got the extreme volume one and it has a nice floral scent to it.
Anyway i do not like it!  First of all,it left a white powdery mess on my scalp.It was so hard to rub in and even with my brush,it didn't go away.My hair is blond so it didn't look so bad .But it was so heavy and my hair felt so so frizzy and nasty.It was so hard to even pull my fingers through! And the smell wasn't nice and floral anymore-it smelled like a men's perfume or something.It bothered me the entire day because it was so sweet.The only good thing is that it gave me the extreme volume that i wanted.I know-i was suprised too.But i rather have no volume than have that nasty feeling in my hair.It didn't feel like clean at all.So i am very dissapointed! The bottle was 4.90€ and has only 50 ml.Batiste in the other hand has 200 ml it was 5 something € .So where is the logic here? 
But anyway ,i am not giving up and i wanna try out the rest of the line.

Kas oled proovinud seda kuivšampooni?
Have you tried it?






2 comments:

  1. Hi, it's Rachel from COLAB here, I'm so sorry that you were disappointed with the Extreme Volume, it sounds like Sheer & Invisible would be more suited to your hair type, and perhaps one of the other 5 fragrances that we have would be better suited to your tastes. When using the Extreme Volume, it's important to spray at least 20cm away from your scalp and to use the product sparingly so as to be able to control your style. I hope that you have more luck witht he Sheer & Invisible collection from COLAB!
    Rachel x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank u for your feedback! I will defenetly try the Sheer & Invisible on out.Thank u for recomending it to me as well!:)

      Delete