Review: Girlz Only XXL volume dry shampoo

Hei,Hei!
Mingi paar kuud tagasi kui ma omale poes saarele minekuks asju varusin ,siis kuivšhampoonid olid samuti nende hulgas.Ja ma ei mäleta enam kus poes ma olin,mingis suures Selveris vist kui seal oli ainult üks pudel Batistet ja terve hunnik GO omasid.Ma polnud neid kunagi proovinud ja laiskuse tõttu ei viitsinud enam kuhugi teise poodi ka minna,seega natuke väriseva südamega panin ühe pudeli korvi.Hinda ma samuti ei mäleta aga oli suht sinna Batiste kanti.
Pudel ise on pisike-150ml ja selline retrostiilis ja jutt nagu ikka sama ,et piserda pähe ja hõõru ja kammi jne.Ainuke mis mulle silma hakkas,oli see,et ta sisaldab mikropeenet maisijahu?!
Lõhn on ka päris hea,mitte nüüd nii hea nagu sinisel Batistel aga siiski meeldiv.Ja kui ma siis hinge kinni hoides esimest korda seda kasutasin,olin meeldivalt üllatunud.Ta ei jäänud ei raskeks ega valgeks.Imendus kiiresti ja andis isegi mingit kohevust.Juuksed nägid välja nagu oleksin neid äsja pestnud!:) Mina jäin ihatahes väga rahule ja tean nüüd et mul on tagavara firma olemas:)

Couple months ago,when i was restocking my things ,i came across this dry shampoo.I have never use it before so i was a little sceptical.It is a little smaller than Batiste and the bottle looks something out of 80's.The smell is quite nice but still can't beat the Batiste cool and crisp one.It contains cornflour which is something new.Suprisingly,it doesn't leave my hair heavy or white.Absorbes quickly and gives a nice amount of volume.My hair looks fresh just like after a wash.So at the end i am really pleased with this product and definitely repurchase it again:)
No comments:

Post a Comment