Summer make-up routine

Hei Hei!




Now that summer is officially here,less make-up is more!:) I narrowed my items down to only 4 products,that i use daily. So on my face i use Maybelline BB -cream ,that i just recently got and i love it! It is just so light and it honestly feels like u are not wearing anything at all.It smooths and almost covers up the redness on my skin.It looks natural and slightly gives that healthy glow as well.I don't need any concealer or powder on top of that,Also it has SPF 30 in it!:)  Love,love ,love it!:)
On my eyes i use Oriflame Giordani Gold Lash Panorama mascara ,this is my third tube and i still love it! It gives me long ,natural looking lashes without any clumps! 
On my brows i use Oriflame eyebrow kit.I am almost out of it,the darker shade is left and i hit a small pan already!:) 
And finally ,on my lips i use Nivea Caramel lip butter. Very simple and natural finish to my make-up.
I used to use eyeliners as well ,but damn,those two last that i reviewed,they smudge like hell! It is impossible to keep them on,so i skipped them.
And the last thing that i like ,is that instead of 25 min doing my make-up ,it now takes me less that 10 min! :)

Nüüd kus suvi on ametlikult alanud ja ilmad on eriti ilusad,siis vähem meiki on kõige parem.Mina suutsin kogu oma "muu aastaaja" meigist alles jätta ainult 4.Kuna mu nägu on suht päikest saanud aga siiski on tiba punasust ninal ja põskedel ja kohe kindlasti ei taha ma seda katta jumestuskreemi ja muu saja tootega mis kõike seda jama kataks,siis ostsin ma omale asja selle Maybelline 8in1 BB -kreemi.Johadii,kui hea see kreem on!;) Ta ühtlustab mu nahatooni peaaegu täielikult ja katab isegi punased kohad 90% ulatuses..Tulemuseks on loomulik,ülikerge,värske ja tiba kumav nahk. Ja mul ei ole rohkemat vajagi!:) 
Seejärel ripsmetel kasutan oma vana lemmikut,Oriflame Giordani Gold Lash Panorama tušši.Annab mulle loomulikud pikad tükivabad ripsmed:)
Kulmud  täidan Oriflame kulmupaletiga,mis lõpuks pärast mitut aastat hakkab lõpuks otsa saama:) 
Ja viimaks,huultele kannan lihtsalt Nivea huulepalsamit.
Ma alguses kasutasin ka silmalainerit aga no need viimased kaks mida ma siin mõni aeg tagasi arvustasin ,need lihtsalt lähevad nii kiiresti laiali! Pane seda puudrit nii palju kui tahad,aga kasu pole üldse,seega loobusin.Lisaks kui ennem kulus mul kogu meigi tegemiseks mingi 25 min ,siis nüüd saan hakkama vähem kui 10 minutiga! Woop woop!:)





2 comments:

  1. Mitu aastat sul see kulmupalett siis juba olnud on? Mul on peale 1,5a heledam värv otsas, vaha ei kasuta üldse.

    ReplyDelete