NOTD: 1.07.15

Hei,Hei!It's been a while since my last nail post but today i painted my nails with my new Avon white matte polish.I am actually really impressed by that polish.It defenitely needs 2 coats but the finish is matte and almost looks like i added some wall- or ceiling paint on my nails.Polish itself is thick and not see through which is good. I topped it off with L'Oreal "Coco Weed"  to give it more a of a spark.Love these two together:)


Proovisin täna lõpuks oma uue Avoni mati effektiga laki ka ära sõrmedel.Varvastel ilutseb ta mul juba mitu nädalat:) Igatahes,mulle see valge lakk meeldib.Ta on koostiselt mõnusalt tihke ja ei jää selline vedel ja läbipaistev nagu enamus valgeid lakke.Kihte läheb küll kaks vaja aga see ainult selleks ,et saada ikka ilus pintslitõmmete vaba tulemus.Ära kuivanuna jääb mulje nagu ma oleks oma sõrmed kas lae-või seinavärviga ära värvinud.:) Et rohkem efekti saada,lisasin juurde veel L'Oreali " Coco Weed"  lakki.Minu arust jäi täitsa ok ja äge!:)
2 comments:

  1. Vau kui lahe kooslus ja muuseas, sul on väga ilusad sõrmed. Üks põhjustest, miks ma NOTD ei tee, on mu sardellilaadsed sõrmed. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh jeerum,ma tänan! Mul muidu igapäevaselt on väga lühiksed küüned ja selle tõttu on mu sõrmed nii imelikud ja naljakad aga selle postituse jaoks ma kasvatasin kohe pikalt ,et midagigi normaalset pildile saada:)

      Delete