Empties: March-May

Hei Hei!



Apple cinnamon hand cream- I really liked it.Nice spicey and wintery scent.Made my hands soft and moist.

Mulle see Oriflame kätekreem meeldis.Hea vürtsine ja talvine lõhn.Tegi käed pehmeks ja niisutatuks.

Vanilla&Pomegranate hand cream- Again another good hand cream.Amazing scent and hands where soft and nice:)

Jällegi väga hea kätekreem.Lõhnas imeliselt ja tegi käed pehmeks ja siidiseks.

Fresh berries foot scrub-This was just a really bad product.It looked more like a children's strawberry toothpaste than a foot scrub.Really smushy and weird.

See jalakoorija oli küll nüüd täiesti jura.Meenutas see rohkem laste maasikamaitselist hambapastat.Selline lödi ja täiesti kasutu.

Aloe Vera face toner-I loved that toner.It was fresh,smelled amazing and it just made my face really nice.

Üks mu lemmik näotoonikuid üldse.Lõhnas super hästi,tegi näo värskeks ja ei jäänud kleepuv ega midagi.Terve see aaloe sari on üks parimaid Oriflames!:)

Batiste tropical dry shampoo- I loved that little thing!:) It smelled really really good.Made my hair fresh and nice.I wish it would come in a bigger bottle.

Oi kuidas mulle see troopiline meeldis! Jättis juuksed pehmeks ja puhtaks,( ei mingit valget pulbrikihti) Lõhnas nii hästi. Lisaks nüüd sinisele ja rohelisele pudelile sai see ka oma koha minu lemmikute hulgas:).Võiks ainult suuremas pudelis olla.





Garnier Fructis extreme hold hairspray- This is my favorite hairspray of all time! It really hold strong and didn't have that hard/crunchy texture.Also it smelled really good.Easy to brush out.

Minu arvates kõige parem juukselakk üldse.Lõhnas hästi,hoidis ka tugeva tuulega.Ei jätnud juukseid kõvaks ega kleepuvaks.Kerge välja kammida.

Dove summer glow lotion- My favorite self-tanner.Had a nice smell,absorbed quickly and left a nice tanned and even skin.

Jällegi üks minu lemmik tooteid.Parim isepruunistuv kreem mida kasutanud olen.Lõhn on hea,ei kleepu ega jäta jälgi,imendub kiiresti ja jätab ühtlase jume mida saad siis ise järk järgult ülesse ehitada.

Oriflame The One Illuskin foundation-This is the last time i mention that foundation over here.I have even no idea how many bottles i have gone through.Nice coverage,easy to blend,natural finish.But i think that i have to go a shade lighter on summer,it looks a little dark already.

Viimane kord kui seda jumestuskreemi siin mainin.Ma isegi ei tea mitu pudelit ma olen ära kasutanud aga endiselt mu lemmik! Katvus on hea,imendub kiiresti ja lihtne hajutada.Tulemus on loomulik ja kerge.Kuigi ma arvan et oma praeguse tooni pean ma suveks vist välja vahetama,kisub liiga tumedaks,seega toon heledam oleks ok.

Kolloidhõbe-I have no idea how it's called in english but it is this silver liquid thing that i used on my face to cure my pimples. It kills all the bacterias and viruses less than 5 min.Really good and helpul stuff.My pimples where all dried up the next morning.

Selle kolloidhõbeda pudelikese leidis tegelikult mu elukaaslane päris ammu juba ja tellis ta selle SIIT
Alguses ma mõtlesin et mismõttes ma pean mingit hõbedat omale näkku panema aga tegelikult see kraam on täitsa kasulik,Järgmiseks hommikuks olid mu värskelt ilmunud punnid kuivanud kolmandaks päevaks kadunud ja nii igakord.Vedelik on lõhnatu ja läbipaistev ja kordagi ei kipitanud ega tekitanud mingit reakstiooni.Seega soovitan soojalt!:)



Green tea and cherry blossom perfume- I loved that perfume.It smelled like E.Arden green tea line.It didn't last very long though but still i loved it!

Väga hea suvine lõhn.Peal ei püsinud küll kaua aga hea oli ikkagi.Meenutas lõhna poolest E .Ardeni rohelisetee sarja.

Aloe vera gel cream-Like i sayed the line is amazing,so is that cream!

Nagu ma ennist mainisin,siis terve see sari on võrratu ,nii nagu see kreemgi!:)

Oriflame The One cuticle cream-I liked that cream. It smelled really good and did a good job by fixing the cuticle problems.

Pole midagi halba selle küünenaha kreemi kohta öelda,kui siis seda et oleks võinud olla suurema topsi sees aga muidu lõhnas hästi ja tegi oma töö ära:)

Avon Colour Trend pressed powder-It was a decent powder with a little shimmer on it.I sometimes needed to touch -up but over all it was fine.

Igati korralik puuder kergete sädelevate osakestega.Vahel vajasin lisakihti aga muidu igati okei oli.

Signal whitening toothpaste-I normally don't write about toothpaste but this one was really good. It had this deep blue colour ,almost like the cap.It was fresh and not strong.Unfortenately,i didn't notice that my teeth where whiter but they where clean and that's all that matters:)

Tavalislet ma hambapastast ei kirjuta aga see Signali oma oli täitsa hea.Hea vaheldus tavalisele Colgatele.Värvilt oli täitsa tumesinine nagu korki.Maitse oli värske ja üldsegi mitte nii tugev et ajab silmad vett jooksma.Kikud valgemaks aga ei läinud ,küll olid aga puhtad ja värkse maitse oli suus!:)


Aloe Vera make-up remover wipes- I wrote about these wipes my last empties post over HERE

Pikema jutu nendest salvakatest leiad SIIT

Lacoste "Joy of Pink" sample-I even can't remember how it smelled.Good i think?!

See oli nii ammu kui seda testit proovisin ja ma enam ei mäleta mismoodi see lõhnas? Hästi ma pakun?!

Stenders day cream and face exfoliator sample- I loved that day cream.It was thick and gave me that really nice glow.It was fresh and smelled good.I want a full size for sure! The exfoliator was decent.It had really small soft particules.That's all that i can remeber.

Stendersi päevakreem oli fantastiline.Parajalt tihke,andis sellise värske kuma ja lõhnas hästi ja nahk oli nii sile ja niisutatud.Ma tahan kindlalt täissuuruses toodet! Koorija oli nii enam vähem.Pisikesed pehmed terakesed ja see on ka ainuke mis mulle meelde jäi.Võibolla kui oleks rohkem toodet olnud siis oleks ka rohkem juttu.






No comments:

Post a Comment