Favourite food related instagram's

Hei Hei!


I love her yummy looking pictures.Uhh i just can't handle this!:) I haven't yet tried making anything but i am working on that:)

Ma olen kohutav magusasõber ja see neiu oma ilusate isuäratavate piltidega paneb mu ila igakord tilkuma!;) Paraku pole ma aga veel jõudnud ise midagi neist järgi proovida aga ma vaikselt liigun selle suunas:)
Well ,again sweet tooth like i am ,here is another picture perfect account for healthy desserts:) 

See insta konto põhineb jällegi magustoitudel aga seekord vähe tervislikumal moel.
This is my favourite smoothie insta.Look at those pictures,seriously this is heaven!:)
I actually have made couple of these drinks and one of them is coming up on my blog soon:)

Üks minu suurim lemmik on see neiu kes postitab neid smuutipilte! Ta küll pole osade jookide autor aga toob ilusti välja tegeliku tegija.Ma olen juba paari smuutit proovinud ja varsti on üks ka siin üleval!:)I am slowly trying to do healthy green smoothies but sow far i have failed.Spinach just does't sound good on a smoothie.But i am not giving up:)

Ma tegelikult tasapisi püüan ka tervislikumaid smuutisid teha aga ma ei suuda kohe-see spinat näiteks ei kõla kohe mitte üldse kenasti seal smuutis.Šokolaad ja karamell on ju hoopis paremad:) Aga ei ,tegelt ma ikka tahaks ühe rohelise valmis teha ja võibolla polegi nii hull kui ma oma pea ette kujutan!
2 comments:

  1. Spinatit mina panen tavaliselt vähem, kui retseptis kirjas ja siis ei ole seda tundagi, aga smuuti tundub kohe kaks korda tervislikum ;). Mul on vastunäidustatud peet (just smuutides, muidu söön hea meelega)... prr, tuleb pelgalt sellele mõeldes ainult kananahk ihule :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen nüüd juba harjunud selle rohelisega ,ja isegi panin suts peterselli mingi hetk joogile sisse ja polegi nagu aru saada aga jah kohe poole tervislikum!:) Issand peet..fuiii ja tean isegi mõnda kes paneb paprikat ja tomatit oma joogi sisse..õhhhhh ma ei või!:)))

      Delete