White nails ♥

Hei Hei!There's something about white nail polish that attracts me.It is not the typical colour you  would wear and i have to admit that i have never owned a white polish .Ever since a saw a picture on We heart it,it got stuck on my mind and  now i want to have white nails:) I mean i have to get my nails on shape because otherwise it would look like a hot white mess:)Also if you know a good polish then leave me a comment down below please!:)Mõni aeg tagasi nägin ma We heart it lehel pilti valgetest küüntes ja see pilt jäi mind kummitama.Lihtsalt selles värvis on midagi mis on nii paeluv ja kuidagi teistugune ja pole ta ka selline tüüpiline värv mida igalpool näha oleks.Pean tunnistama,et mul pole kunagi ühtegi valget lakki olnud ja nüüd tahan ma seda hirmsasti saada.Ennem aga pean oma küüned korda saama korralikult ,sest muidu poleks vaatepilt mitte üldsegi nii ilus nagu siinsetel piltidel:) Lisaks tuleb mul ka see õige lakk kuskilt leida! On äkki kellegil midagi soovitada?
2 comments:

  1. Mina olen samuti endale valget lakki soovinud. Miski selles värvis on, mis kutsub :)

    ReplyDelete