Maapähklivõi- smuuti banaaniga

Hei hei!


Ma olen nüüd värske blenderi omanik ja tulekul on nüüd palju smuuti retsepte!:)
Lisaks hankisin ka smuuti raamatu kus on palju põnevaid retsepte ja siin on esimene mida proovisin ja ma jäin täitsa rahule.Ühest tervest klaasist piisas,et kõht täis saada:) Mina igatahes joon nüüd hommikukohvi asemel ühe smuuti!:)

Vaja läheb:

1 banaan
150g vanillijogurtit
1tl maapähklivõid
250g piima
4 palli vanillijäätist


Koori banaan ,lõika tükkideks ja aseta tunniks külmikusse.Sama tee ka jogurtiga
Püreesta sügavkülmutatud koostisosad ja maapähklivõi mikseris peeneks.Seejärel lisa piima ja jäätis.Püreesta,kuni moodustab ühtlane mass!:) Vala klaasi ja kaunista nt mandlitega:)


Mina alguses olin laisk ja ei pannud midagi külmikusse,aga pärast sain aru,et "jää"külm jook on ikka parem kui leige ja teisel korral jäiselt maitses ikka poole paremalt ja lisaks panin 1 lusika asemel lausa kaks ja pool lusikat pähklivõid.Hoopis etem oli ja juba praegult kirjutades hakkab kergelt ila lippama!:))No comments:

Post a Comment