Oops!

Hei hei!

Pesin just oma meigipintsleid kui juhtus see:


Nagu mismõttes??! Svamm on ligi kuu vana ning jah alles nüüd pesen seda.Ma pole just eriti aktiivne pintslite pesija aga see selleks.See kärakas lihtsalt lagunes mul käte vahel ära!! 
Tegemist on Oriflame käsnaga ja maksis see mingi 4€ kandis ja iseenesest ta muidu oli natuke kõva võitu aga tegi oma töö ära.Pesemise käigus ta muutus hästi kohevaks kuna oli vett täis ja hästi pehmeks ja no kui olin ta peaaegu juba puhtaks saanud,tegin veel viimaseid pigistusi ja põmm! Ma ometigi ei hõõrunud ega mudinud seda nii kõvasti ja lihtsalt ühel hetkel oli ta kaheks...pfffff milline ebaõnn! Ja mina lollakas tellisin endale veel ühe! No proovin uue ka ära ,võibolla oli see praak vms.Aga millal ma ometigi õpin et odav ei pruugi kunagi hea olla! Tuleb ikkagi see originaal Beauty Blender osta.Äkki jõuluvana toob?:)

I was just washing my brushes ,when this happened! Like what the hell!! My Oriflame beauty sponge was just only one month old and i washed it for the first time and it just fell apart in my hands.This is just crazy!

No comments:

Post a Comment