Tea party!




Lõpuks ometi on nad kohal!!:)
Umbes kuu aega tagasi ,üht Soome blogi lugedes,jäi mulle silma seal need Liptoni teed ja ohates mõtlesin,et miks ometi neid meil pole? Ning nüüd täna Rimis riiulite vahel tuuseldades ,nägin silti UUS ja lähemalt vaadates tuli välja ,et nad on kohale jõudnud!;) Mu vererõhk oli laes:)) Pikemalt mõtlemata lendasid nad korvi ja hinnaks oli 1.69.


Joon juba ma ei tea mitmendat tasssitäit ja mõtlen ,et peaks suurema purgi või anuma muretsema,sest mul on juba neid teepakikesi nii palju ,et praegune anum ajab üle juba:)
Ja kui nüüd teedest lähemalt rääkida ,siis see šokolaadis inspireeritud pirn,maitseb kergelt nagu Selga šokolaadi küpsis.Selline mõnusalt mahe.Erilist lõhna minu nina ülesse küll ei võtnud ja pirnist polnud juttugi!:)


Ja sidruni makrooni tee ehk siis nagu pakendil taga kirjas et roheline tee sidruni maiusega-lõhnab nagu värskelt ahjust tulnud või sidruniküpsis! Nii hea lihtsalt:) Maitselt meenub mulle aga Kalevi sidruniküpsis.Maitset on rohkem ja on aru saada mida jood,vastupidiselt eelmisele.

Aga ei,muidu olen täitsa rahul ja vahelduseks tavalisele pipardündi ja puuvilja teele on neid hea juua:)



I found those new Lipton teas in the store and i was so excited:) They both taste good but the lemon macaroon one has  more flavour and intensity:)





3 comments: