FOTD: 17.10.14

Oriflame The One foundation "Nude Pink"
Arteco camouflage concealer
Avon Shimmer Up powder
Oriflame "Glowing peach" blush
Oriflame The One Illuskin "Luminous Peach " blush
Oriflame The One eye liner
Giordani Gold mascara "Luscious Volume"
Oriflame The One lipstick "Fuchia Hype"
Oriflame brow kitI have been obsessed with that lipstick and can we please just take a moment and look at my lashes! This mascara is just amazing! It gives me such a nice volume and lenght.It almost feels like i am wearing false eyelashes:)

Pärast seda kui ma selle huulepulga tellisin,olen ma täiesti sõltuvuses sellest.Milline fantstiline toon! Ning kas me võiks hetkeks mu ripsmeid ka vaadata-see uus tušš on imeline! Ta annab sellise volüümi ja pikkuse,et jääb lausa mulje ,et mul on kunstripsmed.Peal on mul ainult üks kiht ja no vaadake ainult!:))

2 comments:

  1. Ripsmed on tõepoolest sky high! Ja üleüldse näed sa väga kaunis välja. :)

    ReplyDelete