Bedroom makeover!

Pärast vannitoa remonti,olime Taaviga nii hoos ,et otsustasime, et teeme ka magamistoa korda.Tegelikult polnud tal midagi nagu eriti viga aga mulle ei meeldinud see kollane põrand ja ilmselgelt kassidele ei meeldinud roheline tapeet mida nad igal hommikul vapralt käristasid seinalt maha.Ja rääkimata veel sellest suurest liugustega kapist mille uksed olid nii nõrgad,et kassid tõmbasid uksed lahti ja siis kiskusid  kõik riided välja ja magasid seal sees.Ja tegelikult kui nüüd neid pilte vaadata,siis oli ikka jube tuba küll:)

See lerndav kogu on kass muidu:)


Kuna tuba on meil nii pisike,siis ega midagi suurt teha ei saanud.Vahetasime ära tapeedi,panime uue põranda,hele nagu ma nii hirmsasti tahtsin,uus kapp ja tõstsime natuke ümber ka.Tegelikult on veel puudu kardinad,mingi pilt seinalt ja natuke nipet näpet kapi otsa dekoratsiooni ka.Olen nagu nii rahul ja tuba on kohe poole värskem ja hubasem ja kassidele tundub et meeldib ka:)


2 comments:

  1. Väga mõnus tuba!

    http://justmecleer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ma ei teagi kumb tuba mulle rohkem meeldib, sest tegelikult ma olen suur rohelise fänn, kuid samas on see beež nii mõnus ja mahe. Ja muidugi uus on ikka uus, teine kuub toal peal. :) Tean endagi käest, et kassid võivad ikka päris palju pahandust teha, kuid ma soovitan investeerida korralikku kraapimispuusse. Vähemalt mu viimase kassiga ei ole kraapimisprobleeme tekkinud ja ta on üsna viisakas preili olnud. :)

    ReplyDelete