July favourites!





Dove Summer Glow self- tanner:
I really don't have the time to go to the beach or tan in the summer and i basecally stay white all year long and i don't even care.But in this summer i wanted to get tanned.I have tried so many self- tanners in the past and the result is always the same-orange,uneven ugly tan.So when i came across this one,i was sceptical.But luck was on my side this time.It has a decent smell,it is light,it absorbes and dries quickly,it leaves even and natural tan look.But it has one little down side-now that the weather is so hot,it kinda swets off and leaves marks ,especially if u are wearing white underwear!:( But other than that i really love it!

Mul pole aega,et suvel rannas lebotada ja päikest võtta,seega ma tegelikult olen terve aasta vältel valge ja kahvatu.Ma olen nii palju isepruunistuvaid kreeme kasutanud ja alati on tulemus sama-oranž ja laiguline,seega ma loobusin ja mul oli täitsa savi milline mu nahk välja näeb.See suvi aga ma ei tea miks aga ma tahtsin kohe pruun olla ja sattusin selle kreemi otsa.Nagu ikka mõtlesin,et milleks ,tulemus on ju sama aga ostsin ikkagi ära ja oh sa imet! Kreemil on täitsa talutav lõhn,kuivab ja imendub kiiresti,ei määri ja jätab ühtlase ja loomuliku päevitunud jume juba esimesel kasutuskorral.Tegelikult kui ma ütlesin,et ta ei määri ,siis tegelikult praegult selle kuumaga ta natuke ikka,nimelt kipub ta higistades maha tulema ja kui sa kannad valget pesu ,siis see kandub su pesule üle.Muidu aga tava olekus pole sellega probleemi ja pealegi ma arvan ,et Te kõik olete niikuinii juba pruunid ja ma olen ainuke kes kasutab suvel isepruunistuvat kreemi!:)

Wild &Mild nail polish "Lady in Black":
Seriously? Black nail polish in summer?? Yes! I fell in love with black.It gives pretty good result just the first coat but two is even better.The finish isn't as shiney as i like it to be ,so ton of top coat is a must and it stays on couple of days.Removing is kinda pain in the ass-it comes off easily but the cuticule area stays black so u end up having dirty looking fingers.But soaking them in a soap water for a while helps:)

Must lakk suvel? Jah ,nii ta on! Must lakk on minu uus lemmik! Antud lakk annab juba täitsa hea tulemuse juba esimese kihiga ,aga siiski kaks on ikka parem,võib ka kolm:) Tulemus ei jää aga nii läikiv kui ma tahaks ,seega hulga pealislakki peale ja korras.Peal püsib nii kaks-kolm päeva ja maha tuleb ilusasti aga jätab sulle mustad sõrmed ja selle ümbruse,aga kui jätad sõrmed seebivette mõneks ajaks,saavad näpud puhtaks:)


The Body Shop Moringa body butter:
I usually don't buy TBS products,because they are quite expensive but when i smelled this butter i was totally sold.It has the best smell ever! Just go and smell it and believe me ,u can't resist.I also got the matching shower gel and they both leaves my skin so soft,fresh and the smell is so strong that i can even use even as a perfume.

Tavaliselt ma TBS tooteid nii väga ei osta,kuna nad on siiski päris kallid aga kui ma seda kehavõid nuusutasin ,siis ma olin totaalselt müüdud! Sellel on lihtsalt nagu maailma parim lõhn ja poest väljusin veel sama sarja dušigeeliga ja nad jätavad mu naha pehmeks,siidiseks ja värskeks.Lisaks lõhn püsib peal ulmeliselt kaua ja mõnikord kasutan võid isegi parfüümina.Super hea,minge ja nuusutage ise järele!:)






2 comments:

  1. Ei, sa pole ainuke, kes kasutab isepruunistuvat kreemi. Nimelt täna valisin ma sama toote, mis sinul ja hommikul enne tööle minekut proovin ära (või peaksin seda juba õhtul tegema?). Igatahes, mulle ei meeldi üldse päevitada, kui just ei lähe mere äärde või mujale erilisse kohta. Siis pean ka midagi tegema, kuid kindlasti ei lama meritähe asendis. :)

    ReplyDelete
  2. Uhh milline kivi langes südamelt:) Aga sa võid täitsa vabalt täna õhtul juba kreemitada ja hommikul veel üle teha:)

    ReplyDelete