May empties!


John Frieda highlighting shampoo & conditioner:
I really liked those two.The smell wasn't the best but it really did help my hair colour stay much more vibrant and it kept that ugly yellow colour away for a while:) I bought them in february,so pretty long lasting:) Defenetly gonna buy again.

Ostsin need kaks kunagi ammu veebruaris ,lootes,et need aitavad mu juuksevärvil kauem püsida.Ning ma ei pidanud pettuma,värv püsis tõesti kauem peal,ei mingit tumekollast väljakasvu  pärast teist nädalat.:) Lõhn pole just kiita,minule meenutab ta keedetud/ kupatatud seeni..õhhh! Aga muidu jäin väga rahule ja kindlasti ostan veel.

Avon heat protection spray:
Really nice smell but it made my ends a little dry.But overall the hair was shiney and soft:) Wasn't sticky or heavy.

Mulle kohutavalt meeldis selle toote lõhn.Ei jätnud juukseid kleepuvaks ega raskeks kuigi otsad muutis veidi kuivemaks.Muidu aga juuksed olid läikivad ja pehmed.



Maxbrands marketing zen fresh body scrub:
I loved everything about that scrub-the smell,the texture.Unfortenetly one time i left the lid open and it dried out.But i would buy it again anytime:)

Mulle meeldis selle kehakoorija juures kõik-lõhn,tekstuur ja lõpptulemus.Kahjuks kuivas ta mingiks kõvaks käkiks kui unustasin kaane peale keerata korralikult.Sain siiski ta kuidagi lõpuni kasutatud ja kindlasti ostaks uuesti!:)

Nivea in shower body lotion:
It was just like yesterday when i show it on my fav post and now it's emptie.I loved using it while i was shaving my legs-made them really smooth but my razor was not happy.

Alles see oli kui seda siin kajastasin ja nüüd on ta juba otsas.Kasutasin seda päris tihti jalgade raseerimisel,muutis naha eriti mõnusalt siledaks, kuid raseerija polnud eriti õnnelik,sest kogu see kraam ei sulanud ära ja kogunes sinna alla,mistõttu kasutasin ära ka hunnik žilette.

Radox coconut kiss shower cream:
It reminded me of  Dove shower creams.Really creamy and the smell was so good.My skin was soft and smelled good after shower:)

Meenutas Dove pesukreeme.Mõnusalt kreemine ja lõhn fantastiline.Nahk jäi pärast pesu pehme ja lõhnav:)



Lirene micellar water:
To me it worked only for removing non waterproof mascara.To use it as a cleanser or toner it just gave me pimples.Also the smell bothered me at the end-too sweet.

Minule kõlbas see 3in1 toode ainult ripsmetušši eemaldamiseks ning seda ka siis kui see polnud veekindel.Puhastamisel ja toniseerimisel tekitas see mulle ainult punne.Ning lõpuks hakkas lõhn mind häirima-liiga imal.

Nivea double effect eye make-up remover:
It looked promising at the beginning but when i started to have a swallen and red eye ,i blamed it on the mascara.But when i switched it and the red eye was still there i knew that it had to be the make-up remover.And i was right,after i got new one ,the red eye was gone.So never ever gonna buy it again.

Algus oli paljulubav aga pärast mõningast kasutamist,ärkasin ma paistes ja punetava silmaga ja loomulikult süüdistasin ma selles uut tušši.Vahetasin siis uue vastu ja silm oli ikka paistes.Siis sain aru ,et tegemist on hoopiski silmameigieemaldajaga,ja mul oli õigus,punetav silm kadus kui võtsin uue toote kasutusele.Seega ei osta ma seda toodet küll enam kunagi.

Black Onix "Green" perfume:
Cheap version of  DKNY .Stayability was average and the smell was a little lighter but still i am gonna buy it again:)

Odav versioon originaalist.Kuigi püsivus polnud päris 5+ ja lõhn veidi lahjem,ostan ma siiski selle pudeli veel.


Aden nail polish:
 I am really proud of myself that i finished another polish:) It was a really pretty baby pink colour.

Olen enda üle täitsa uhke kuna sain järjekordest lakipudelist jagu:) Värv oli ilus ja püsivus oli ka täitsa okei:)

L'occitane shower cream:
It is actually made from men but who says that i can't use it.It smelled very menly and did it job decently.

Tegemist on meeste raseerimisvahuga aga kuna mu mees seda ei kasutanud,tegin seda ise.Lõhnas väga mehiselt ja tegi oma töö igati normaalset ära.

Oriflame One concealer:
It covered undereye problems well,but other that that not so much.Finished result was too powdery and i wasn't much of a fan.Not gonna repurchase it!

Tumedad rõngad silma all kattis ära aga muude probleemide kohapealt jäi tiba nõrgaks.Lõpptulemus minu jaoks oli liiga puudrine ja tume kuigi valisin heleda tooni.Seega uuesti enam ei ostaks.

Oriflame Very Me bb cream:
Already at the begging this bb cream looked that it's gonna cause me problems.It was flakey,uneven and really hard to blend with brush.So i used my fingers and it wasn't that flakey anymore but still gave me uneven coverage and it was so hard to bend.So i stopped using it and never gonna use it again.

Kohe esimese proovimisega,sain aru ,et midagi head siit ei tule.Tulemus oli tume,kuigi tegemist on heleda tooniga,katvus oli nii ebaühtlane,puru lendas igale poole ja hajutamine oli omaette töö ja seda kõike kasutades pintslit.Läksin sõrmede peale üle ja puru oli vähem aga endiselt ebaühtlus ja hajutamine oli probleemiks.Seega ma ei viitsinud enam jamada ja jätsin ta mahakandmisele.

Bourjois healthy balance powder:
It was my second one and if my current Avon powerd is emptie ,i am gonna go back and buy 3 one:) Love it!

See oli mu teine ja kindlasti lähen ostan kolmanda kui mu praegune Avoni oma otsa saab:)

Dermosil foot cream sample:
Nothing special.

Seda kreemi oli nüüd küll nii vähe,et ma ei oskagi muud öelda kui ,et mitte midagi erilist ta nüüd küll ei teinud.





2 comments:

  1. Wow good job finishing a nail polish! I've never been able to. Love reading empties posts! :)

    Hope you can check out my blog!
    Raincouver Beauty

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know,i hope to keep up the good work:) Love your blog-u have a new follower now:)

      Delete