Review: Avon Extra lasting mascara.


This is i think my second mascara that i have used by Avon.When i first opened the lid,a strong unpleasent smell hit me! The wand is rubbery and bristels are small and sharp. Applying wasn't smooth,to me it felt like the brush kept getting stuck on my eyelashes.Did gave me a little lenght and volume.

See on mu teine tušš alles Avonilt. Kui ma tuubi avasin esmakordselt,siis jube tugev ebameeldiv lõhn lõi ninna.Kuid ma sain sellest üle.Hari on kummist ja väikeste harjastega,saab kätte ka pisemad ripsmed. Peale kandmine ei läinud kuidagi esimene kord sujuvalt ,kuna tundus nagu hari jääks ripsmetesse kinni. Ja harjased olid kohati isegi teravad.Andis pikkust ja volüümi.


First time when i walked out of the house,then i noticed that people are staring at me! I thought that ok maybe i look good today!:) When i got to work and checked myself in the mirror,my jaw just dropped! I had major black panda circles around my eyes!! Now i see what they where looking!  Turing the day a lot of mascara kept smudging on my eyes.When i got back home,12 hrs later,it was time to remove it.I used my Lirene micellar water and nothing happend! The mascara was still on my lashes.I didn't haved any other make-up remover things ,so i went old school and washed my eyes with soap and water and some came off.I was like really?? Do i have to wait untill it smudges off my lashes!! I manage to get it off somehow and my eyes where so sensitive and gentle after that and i was lucky that i still have lashes on.

Esimese kasutus korra järel kui kodust hommikul väljusin,siis ma ei saanud aru miks inimesed mind trollis vahivad.Mõtlesin,et ju ma näen siis kena välja!:) Tööle jõudes viskasin pilgu peeglisse ja issand jumal! Mul olid hirmsad suured mustad panda laigud silmade ümber!! No jah ,nüüd ma siis tean!:) Päeva jooksul määris tušš ikka korralikult silmi ja pidin iga natukese aja tagant parandama.12 tundi hiljem koju jõudes oli aeg maha võtta kogu kraam ja kasutasin selleks Lirene mitsellaarvett ja no ei tule maha! Ma ei tahtnud eriti hõõruma ka hakkata ja seega võtsin seebi ja vee protseduuri ette ja läks paremaks.Kordamööda siis vee ja seebi ja Lirene veega sain maha kuidagi ja olin õnnelik ,et mul veel ripsmed alles on! Silmad olid küll valusad ja hellad! Nüüd ma ei imesta miks toote nimeks on et kauapüsiv!

The next day i bought Nivea double effec eye make -up remover that removes even the hardest waterproof mascara and thank god! It removes the mascara so well and easy that i have no problem taking it off now.The only thing is that i have to comb my lashes through  multiple times before it gets to that point that it does not smudge.

Järgmisle päeval läksin ja ostsin Nivea silmameigieemaldaja mis eemaldab isegi kõige veekindlama tušši ja jumal tänatud,see toimib!:) Tušš tuleb maha ludinal ja silmad jäävad ka alles:) Pean ainult mitu mitu korda ja korralikult ripsmed läbi kammima,siis on nad seal maal et ei määri enam nii palju.




Overall i think that i have had better mascaras and due to the smell,smudging and hardness of the bristless,i would not buy it or use it ever again.

Kokkuvõtteks ütlen ma et mul on kindlasti olnud ka poole paremaid tušše ja uuesti ma seda oma raha eest ostaks kuna mulle ikkagi ei meeldinud lõhn,hari ja määrdumine.


Have you tried this mascara before?
Oled sa proovinud seda ripsmetušši?







4 comments:

  1. I really have to try this mascara too! Looks goood! :)

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Täname arvustuse eest. See aitas tõesti otsustada, kas osta või mitte :)

    ReplyDelete