Tv shows that i am watching #2

 My strange addiction


Every episode has 2 people who has a strange addiction. And it's insane! I can't believe those people.For example there are people who eats rocks,pottery,glass,bullets,cat food,drywall,plastic.People who drink gasoline,urine,nail polish! The list is so long and grazy! Season 5 just started and i am on season 4,Episodes are 20 min long and usually i skip the therapy part:)

Igas osas on vähemalt kaks inimest kes räägivad ma veidrast sõltuvusest.Sari on lihtsalt pöörane! Ma ei saa aru kui segi v6ib olla et süüa nt kive,kassitoitu,keraamikat,kipsplaati,oma mehe tuhka!!!! Juua oma uriini,küüneakki,bensiini...Lihtsalt ulme mida need inimesed teevad.Osad on 20 min pikad ja mina tavaliselt jätan teraapia jutu vahele ja liigun kohe lõppu.5 hooaeg alles hakkas ja mina olen 4 hooaja alguses.

Snooki and Jwoww


Really fun reality show.These two with Jionni and Roger are hilarious!:) Kudos for Nicole who lost so much weight and looks really good and congrats to Jenny who is expecting!:) I just finished watching season 3 last episode and hoping for season 4.

Tõsiselt hea ja naljakas t6sielusari kahest tibist kes eelnevalt said tuntuks sarjast Jersey shore.Need kaks koos oma meestega on ikka täielikud naljatilgad:) Nicole kes eelnevalt oli suht kogukas on pärast poja sündi päris paju kaalus kaotanud ja näeb väga hea välja.Ja Jenny on ka viimaks rasedaks jäänud:) Lõpetasin just 3 hooaja viimase osa ja loodan et tueb ka uus hooaeg:)

Bones


It used to be my favorite show when it first came out.It was different criminal investigation type show and David Boreanaz was my favorite since Buffy and Angel.But now when Booth and Brennan are married and they have a child,it's different,all the chemistry between them that they had at the beginning is gone and even the cases are boring.I hope that it get's interesting soon otherwise i am gonna stop waching it.

Kunagi ammu kui see sari välja tuli sai ta kohe minu lemmikuks.Sisu ei olnud nagu tavaline krimisari ja lisaks David Boreanaz sümpatiseeris mulle juba Buffy ja Angeli aegu:) Nüüd kus käimas on juba 9 hooaeg on sari minu jaoks igavaks muutunud, kaalun t6siselt seda enam mitte vaadata.Booth ja Brennan on nüüd juba abielus ja neil on laps ja seda algset keemiat pole enam ollagi ja juhtumid on ka igavaks läinud.

The walking dead


I am seriously addicted to this show.At the beginning i was very skeptical about it,because zombies are not my thing.But after seeing 2 episodes ,i was hooked.Season 3 for me was a little boring,not that much action and The Governer-uhhh i hate him!:) But season 4 started out good and the mid season finale was epic! I have never ever yelled out loud " dieeeeeeeeeeee already!! Kill him!!! Omg!!!" over a tv show and the other part that comes out in feb 9th looks so good and full of action again .And finally Rick got his balls back and he's normal again!:)

Ma olen tõsiselt sellest seebikast sõltuvuses.Alguses ei plaaninud ma seda vaatama hakatagi,sest zombid pole minu rida aga pärast kõiki neid komentaare sarja kohta ,viskasin ka siis pilgu et aru saada milles see fenomen seisab ja pärast teist osa olin lummatud!:) Kolmas hooaeg kus enamus tegevust toimub mehe nimega Kuberner ümber,oli veidi igav minujaoks.Lisaks mulle see taat üldse ei meeldinud.Kuid 4 hooaeg hakkas põnevalt ja esimese poolaja finaal oli ulme lihtsat! Mul oli adrenaliin laes,karjusin: " Sureeee juba,tapke ta!! Issand jumal ,issand jumal!!". Uued osad algavad alles veebruaris-nii õel,et pean nii kaua ootama!:)









2 comments:

  1. Kust kohast sa seda Snooki ja Jwoww vaatad ma ei teadnudki, et Jenny rase :O
    Kätlin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pirate bayst tirin:) Muidu saab ka vaadata siit:http://watchseries.lt/ aga seal pole vahest väga hea kvalideet. Jenny vist kui ma ei eksi on juba 5 kuud rase aga seriaali osades ta veel pole:)

      Delete