October empties!



Lumene Radiant touch refreshing foam cleanser-It was pretty ok face wash,although i wish it would have foamed a little more.
Tegu oli igati normaalse näopesu vahendiga aga oleks paremgi olnud kui oleks rohkem vahutanud,pidin kaks korda pesema kuna muidu jäi tunne, et nägu ei saanud korralikult puhtaks

 Garnier PureActive anti-spot wash with vegetable charcoal-This was my second tube of that wash and this time it wasn't so harsh on my skin and i really like it:)
Tegemist oli minu teise tuubiga ja seekord oli see palju õrnem mu naha vastu,ei kiskunud nii palju kui esimene kord.Tegi oma töö ilusasti ära ja vajadusel soetan ka kolmanda tuubi:)

Oriflame pure nature tea tree oil with rosemary- This is my all time favorite thing for Oriflame.It always helps my skin a lot.Thanks to that ,my piples shrinked over night and they where less visiable:) Because it is a oil,defenetly apply it before bed,or when u stay at home because putting make- up on top of that is not a good idea.
Minu k6ige aegade lempar toode Oriflamelt.Aitab alati mu nahaprobleemide vastu ,punnid kahanevad kiiresti ja muutuvad mitte nii märgatavaks.Kuna tegemist on siiski õliga,siis soovitavalt kanda peale seda ennem magama minekut,või kui oled kodus ja ei plaani välja minna.Pole eriti hea idee hakata sinna peale veel jumestuskreemi kandma,sest see lihtsalt ei jää sinna! Lisaks aitab see ka nohu korral:)

Himalaya herbals acne-pimple cream- Not a good product! The smell is just horrible,texture is even worse and it doesn't help at all.Plus ,it was very hard to blend it into my skin,left grey layer on top of my skin.
Pole just kõige sensatsioonilsem toode.Lõhn väga ebameeldiv,tekstuur kohutav ,imendus raskelt,jättis halli kihi näole ja tulemus oli null!


Bourjois healty mix radiance reveal foundation- My favorite foundation ever! Covers well and stays on perfectly! Love it!
Suur suur lemmik! Katab ilusasti ja püsib peal terve päeva ja mida veel ühelt jumestuskreemilt tahta!:)
Maybelline Fit Me concealer- It was a good concealer,covered well.I wish i had a shade lighter,because it didn't really ,match my foundation shade.I had nr 10 .
Väga hea peitepulk,peitis korralikult.Ainuke miinus oli see et minu toon 10 jäi natuke liiga tume ja ei sobinud jumestuskreemiga eriti kokku ,seega toon heledam v6i isegi kaks oleks perfektne olnud:)
Bourjois healty balance compact powder- Perfect duo with the foundation.My shade 52 vanilla was the perfect for me.It stayed  matte the entire day and gave me very natural finished look.
Suurepärane toode! Ideaalne duo jumestuskreemiga ja minu toon 52 sobis mulle suurepäraselt.Püsis peal matina terve päev ja jättis väga loomuliku tulemuse.


Batiste blond dry shampoo- Not the best dry shampoo.Didn't make my hair fresh and clean.Made hair yellow also.
Kirjutasin sellest tootest lähemalt SIIN.
LaCoupe Orgnx shampoo and conditioner-Full review over HERE
Põhjalik ülevaade SIIN



 DKNY Be Delicious perfume- Do i even have to make a review? Well know scent that everybody loves or hate.
Pole vaja pikalt peatuda.Tuntud parfüüm mida kas armastad või vihkad:)
Oriflame Precious moments perfume- Very good scent,had small sparkley particules in it.Also it comes with a flower ring on top of the bottle cap.
Väga hea l6hnaga parfüüm,sisaldab tillukesi säravaid osakesi ,mis peaks tegelikult teemandi puru olema.Kaasa tuleb lillekujuline s6rmus mis kaunistab pudeli korki.
Versage Bright Christal perfume- Again,no need to tell anything more than it is a very good scent !
Jällegi,pole m6ttet pikalt peatuda antud parfüümil.Väga väga hea!:)



 Sally Hansen nail polish remover- Best polish remover that i have had.Gentle,smells good and does't dry!
Siiani parim küünelaki eemaldaja mida olen proovinud.Õrn,lõhnas meeldivalt ja ei kuivatanud küüsi.
Oriflame Feet Up foot spray- Full review over HERE
Lähemalt selle sprei kohta saad lugeda SIIT
The body shop mango body butter- Really good body butter.The smell was amazing,rich and creamy and skin was so moist.
Nii hea kehavõie oli! Lõhn oli vastupandamatu,rikkalikult kreemikas ja niisutus oli 100% -ne.Suur topsik mida mina kasutasin pea rohkem kui pool aastat:)
Dove grapefruit and lemongrass shower cream-Really fresh and awakening shower gel.Like most of the shower products,it also didn't leave any smell into my skin.
Värske ja energiat andev dušikreem.Paraku nagu enamus kreeme ja geele ei jätnud see ka minu nahale mingit lõhna.



1 comment: