August favorites!


Oriflame kajal eyeliner- I have wearing a lot of blues and purples this month,but my fav so far has been this bronze/ metallic eyeliner that has a lot of shimmer in it.Makes my eyes really pop!:)
Augustis olen kandnud palju värvilisi lainereid ja lemmikuks on see pronksi/metalli karva lainer milles on palju sädelust.T6stab silmad kohe eriti esile!:)
Oriflame cuticle remover gel-Lately i have some cuticle problems and this little tube helps me a lot! It smells fresh and it has cooling effect and it really helps!:)
Viimasel ajal on mul küünenahad kuidagi käest ära läinud ja sellepuhul aitab mind see väike tuup.Geel on m6nusalt värske ja jahutav.
Maybelline Polka dots nail polishes- Ever since i bought them,i have wearing them everyday! I absolutely love them!!
Ma jumaldan neid lakke! Olen neid igapäev kandnud erinevate lakkide peal ja niisama! :)
Oriflame Colour Attraction lipstick in " Pink passion " and Yves Rocher lip gloss duo- Love those colours together!
Lihtsalt jumaldan neid kahte koos!:) 


Robbie Williams and Olly Murs concert


The concert was amazing! Love Robbie and Olly! I wish that Olly's performance where a little longer though than only 6 songs:S But other than that i screamed my voice off and standing for 6 hrs was totaly worth it!:)

Kontsert oli vapustav! M6lemad andsid meeldejääva show,kuigi Olly osa oleks v6inud pikem olla,kui ainut 6 laulu,tema pärast ma tegelikult üldse pileti hankisingi.Aga ma ei kurda,kadunud hääl ja 6 tundi jalgadel hüppamist oli seda igati väärt!:)

Americas next top model 20 // Guys & girls//


Damn those guys are hot over there!:)) Finally something different on that show.Although last time it was College and Brits vs Usa edition,then this time it is really interesting:) So far my fav are Mike,and Phil.Non of the girls stands out, maybe Jordan but i don't like her much,,,she drives me grazy everytime she starts talking about her marriage!
Oh sa nuga kui kenad kutid seal ikka on!:)) L6puks midagi erinevat selle saate formaadilt. Britid vs Usa oli ka midagi teistsugust kuid seekordne hooaeg on hoopski p6nevam:D Pöialt hoian Mike'le ja Phil'ile.Tüdrukutest keegi silma ei paisa,kui siis ainult Jordan aga ta ajab mind igakord närvi kui alustab oma " oi ma abiellusin kui olin 18 ja lahutasin ka kui olin 18 " juttu!

Colbie Caillat-I never told you


Love,love love this song at the moment!
Jumaldan seda lugu!!



What have been u fav this month?
Mis on Teie lemmikud sel kuul?

No comments:

Post a Comment