Review: Aussie miracle moist shampoo & conditioner.


I finally bought my first Aussie products:) I have been reading so much reviews and most of them are 50:50-who likes them,who not.I knew that if i am not buying them now ,i will regret it.
I like the bottles,they are different than the usual shampoo bottles.There are little kangaroos around the neck area and it comes with a purple cap,easy to open and close:)  The smell remindes me of something old school.. a cheap childrens bubble gum is the closest that comes into my mind.Strong but i like it!.
Shampoo & conditioner,they  both are light yellow(ish) colour.It contains Australian Macadamia nut oil whitch helps smooth and moist damaged, dry and unhappy hair.
After blow drying and air drying,my ends felt even more unhappy than they where before:( They had this weird rough dry texture. Rest of the hair was soft and easy to comb.But after applying my miracle oil,my ends where happy again:) So at the end of the day ,i don't love it and i don't hate it,it's just useable shampoo that i won't repurchase again.

L6puks soetasin omale sellest kuulsast Aussie sarjast kaks toodet-šhampoon ja palsam kuivadele ja 6nnetutele juustele.Ennem ostu lugesin pikalt arvustusi ja enamus oli 50:50-kellele meeldis ja kellele mitte ja teasin ,et kui ma neid praegu ei osta siis jääb see mind piinama:) 
Pudelid ise on täitsa m6nusad,erinevad teistest pudelistes,mulle täitsa meeldib:) Pudelikaela ümber ilutsevad väiksed kängurud ja kork on kl6psuga,avaneb ja sulgub kenasti,kuigi nats toodet pritsib välja.L6hn meenutab mulle vanakooli nätsu,mida kunagi kuskil odavalt putkast sai ja mille paari minuti närimise järel maitse kadus ja näts muutus k6vaks.Tugev, aga mulle täitsa meelib jällegi:) Värvuselt on hele kollane ja m6nusalt paraja tekstuuriga.Sisaldab Austraalia makadaamiapähkli 6li ja lubab ka k6ige 6nnetumad ,kahjustatud ja kuivad juuksed terveks teha.Pärast föönitamist ja lihtsalt 6hu käes kuivamist ei olnud mu juukseotsad küll 6nnelikud,vastupidiselt-nad olid veel kuivemad kui enne ja suht karedad. . Aga pärast oma ime6li kasutamist olid otsad taas nagu uued:)Ülejäänud kiharad olid aga pehmed ja kergesti kammitavad.  Kokkuv6tteks need kaks mind jalust ei rabanud ja uuesti ma neid enam ei ostaks.



2 comments:

  1. Šampooni pole küll proovinud, aga palsami koha pealt pean nõustuma- pole midagi nii erilist, et uuesti tahaks osta. :)

    ReplyDelete