My nail care routine

Hei Hei!



My hands get so dry and my nails are no bueno at the winter time.So here are some of my essentials that helps to keep my hands and nails in a good shape.

Minu käed ja küüned on täielikus katastroofi seisus talvisel ajal.Siin on mõned tooted mida kasutan et natukenegi leevendust leida.


I start by using this Oriflame cuticle scrub to help remove them.Honestly,i don't really think that it helps.The small blue particules are not that noticeable and not very harsh.And after the scrub ,my nails feel so dry and the gel doesn't have the best smell.

Esimese asjana oma hoolduses,kasutan seda Oriflame küünenaha koorijat.Tuleb see sellises pisikeses tuubis,Toode on geeljas,siniste graanulitega ja kui aus olla,siis minu arvates ei tee see asi küll mitte midagi.Terakesed pole nagu nii teravad ja ei ole liiga julmad mis tegelt on ju hea aga samas nad nagu ei aita probleemist vabaneda ka.Lisaks jäävad näpud liiga kuivad ja koorijal pole just parim lõhn ka.

Then i use TBS nail and cuticle almond oil.I like that it has the pointer or what ever you call it on top ,so that i can push the skin back.The oil itself isn't that oily and it absorbes quickly.Just twist and the oil comes out in a decent amount.

Järgmisena võtan ette TBS küüne ja küünenaha mandliga õli.Mulle eriti meeldib see,et seal on see asjandus otsas millega saad naha tagasi lükata ja see on veel kummist ka ,mis on eriti hea ju:).Õli ise imendub kiiresti sisse ja ei jäta sõrmi väga õliseks.Keerates tuleb välja piisav kogus ja midagi ei lähe raisku ega jää puudu.

Then i use cuticle cream by Oriflame. It comes in this little white jar and i love the smell.Unfortunately,there isn't that much product inside ,so it runs out quickly.It leaves my fingers so silky and smooth:) 

Siis tuleb see Oriflame küünenaha kreem,mis on selles pisikeses valges topsikus.Mulle nii meeldib see lõhn!:) Kuna topsik on väike,siis ega seda toodet seal sees ka eriti palju pole ja saab ikka suht kiiresti tühjaks.Muidu aga jätab naha nii siidiseks ja pehmeks et sellepärast olen nõus seda veel ja veel soetama:)

To give my nails that final touch i sometimes paint my nails with The One base and top coat from Oriflame.It gives a nice shiney finish.

Et mu küüned saaksid selle viimase lihvi,lakin nad vahest kui mul viitsimist on Oriflame The One sarja alus-ja kattelakiga.See annan ilusa läike.

Last but not least i finish all that with my current vanilla and pomegranate hand cream.I love the smell and it leaves my hands so soft and nice:)

Kõige selle lõpetuseks,annan viimase lihvi Oriflame vanilli ja granaadõuna kätekreemiga.Mulle nii meeldib selle lõhn ja jätab ta mu käed super pehmeks ja mõnusaks:)






2 comments: