Bathroom makeover!

Our bathroom was just awful! I hated the red/ white walls,it was so dark and damp in there.And one night we desided to change all that. The pictures were taken after we had took the ugly red walls down and behind there,there where even uglier blue stone walls.

Ma nii vihkasin meie vannituba.Esiteks on ta nii väike,seda me loomulikult muuta ei saanud.Seinad olid kaetud punase-valge paneelidega,aegunud linaleom põrandal ja vann mis oli kirjuks muutnunud pärast seda kui mu elukaaslane üritas seda Domestosega pesta!? Ei mingit konditsioneeri,kõik oli niiske ja umbne ja ühesõnaga rõve lihtsalt.Ning ühel õhtul me lihtsalt alustasime lammutamisega ja see mis sealt paneelide tagant välja tuli oli veel masendavam.Sinised betoonist seinad mis olid üpriski popid nii nõuka ajal.Tänapäeva toodetest polnud seal seintel juttugi.Seega järgmise nädala jooksul me katsime seinad niiskuskindla ainega,kruntisime,lihvisime.



So over the next week we added special damp/waterproof products,polished the walls,added wallpaper and at first we planned to paint the walls light yellow but once it was on the walls,it didn't look good at all.Then we decided to go lime green and it turned out great.Added light floor cover that looked liked floor tile,painted the bathtub.

Kui seinad olid valmis,katsime ta struktuur tapeediga mille värvisime üle.Algul plaanisime värvida helekollaseks aga kui värv juba seinas oli,ei näinud see ültse nii ilus ja kollane välja ja lõpuks otsustasime laimi rohelise kasuks.Värvisime veel vanni ka üle ja nüüd näeb see välja nagu uus,põrandale panime uue katte.




We also added a air contitioner and a new mirror.I think it overall turned out perfectly.Now there is so much light,it all looks so warm and cosy.I can even take baths without feeling grossed out!:) In the future we actually want to get ridd off the bath and but shower cabin,that way we have even more space:)

Lisasime juurde konditsioneeri,mõned riiulid ja uue peegli.Olen tulemusega väga rahul.Nüüd on rohkem valgust,hubasem ja saan vanni võtta nii, et ei pea vastikust tundma.Tulevikus tahame me tegelikult vannist lahti saada ja dušikabiini asemele panna,siis oleks veel rohkem ruumi:)







No comments:

Post a Comment