Goodie bag form Australia!

My sister in law lives in Australia and she send me a package ,full of good stuff!:) It felt like Christmas when i came home with a huge box that also included stuff for her brother:)

Sain suure paki oma mehe õelt kes elab Austraalias.Tunne oli nagu oleks jõulud kui saabusin suure karbiga koju ,mis lisaks minu asjadele sisaldas ka ta venna kraami:)


The first thing that i pulled out of the box was this little pad box! Look at that thing! It is pink and it has a bow!:) How cute is that!:) It also had the little carry around boxin it!;) It is so cute:)

Esimene asi mis ma välja tõmbasin oli see karbike sidemetega.No te vaadake ainult kui armas see on-roosa ja lipsuga!:) Miks meil eestis selliseid ei müüda?:) Lisaks sisaldas see veel seda kaasas kantavat karbikest kuhu saad sa oma sidemed ja tampoonid sisse panna:) Nii nunnu!:)



Then there was bb cream,that looks really good when i swatched it.And the shade is  perfect;) Sun tan oil with coconut-it smells amazing:) Lipstick and Massive lashes mascara.

Lisaks leidus karbis veel bb kreem,mis tundub super olevat kui käe peal proovisin ja toon on ka otse kümnesse!:) Päevitusõli ,mis lõhnab suurepäraselt.Huuleläige ja ripsmetušš.



Two small bags and a make -up remover wipes that i already used and they are really good:)

Kaks kotikest ja meigieemaldus salvakad ,mida olen jõudnud juba proovida ja need on fantastilised:)


Beautiful long necklace.

Pikk kaelakee:)


Hot pink summer shorts and a top.I love the shorts,they are really comfy and they fit perfectly:) Also there was some sweets that no longer excist and some magazines:) And some face maskes that i forgot to include.

Neoon roosad suvepüksid ja topp.Mulle nii meeldivad need püksid.Täpselt parajad ja eriti mugavad:) Lisaks oli veel magusat mis enam kahjuks ei eksisteeri ja ajakirjad:) Ja kaks näomaski,mille unustasin juurde lisada.


Thank you Maris!:)



4 comments:

  1. Väga lahe! Mulle meeldib ka pakke saada, selline eriline elevus tekib nagu oleksin väike laps. :)

    ReplyDelete
  2. Oh, I love Reef and Moxie! I'm spending my time right now in Australia :-)

    ReplyDelete
  3. Tere Jaanika, Moxie tampoonid nüüd Eestis olemas ja kohe kohe müügil ka Kaubamajas. Varsti peaksid jõudma ka Prismasse ja kevadel Rimisse ja Maximasse.
    Kui soovid teha blogis loosimisi, siis kirjuta: info@vholding.ee
    Meie toodetega saad tutvuda: www.vholding.ee

    ReplyDelete