Review: Oriflame Very Me Just Bliss balm.



I love trying out different bb creams and this is the second one from Oriflame.The first one was good at first but then it broke me out so no good for me.This cream claims to be  moisturizing,protective,covers up, gives healty and glowy finish.Available 3 different shades.I have medium light.

Mulle meeldib erinevaid bb kreeme proovida ja see on Oriflamel juba teine mis väljas.Esimene kreem oli algul täitsa hea aga hiljem tekkisid mul punnid ,seega no bueno!. Antud kreem lubab kaitsta,niisutada,korrastada ,tulemuseks on terve,värske ja helendav nahk.Saadaval 3 erinevat tooni,minul on keskmiselt hele toon.Lisaks sisaldab rahustavat pooreahendavat nõiapähklit,rasuimavaid räniskivifääre ning kaitsefaktorit SPF 12.




I have tested it out for couple of weeks now and at first when i applied my moisturizing cream underneath it,it started to flake and looked very bad.So i tryed without it and it's better. But it looks uneven and spotty. Then i tried with my fingers and it's much more better-no flakes and it looks more even:) Also it drys up quicly so you have to be fast when applying.It has medium cover and defenetly needs concealer after.It gave me glowy look but not healty and i think that it might broke me out because before i didn't have any pimples but now they are starting to come back.It doesn't have any smell. Stays on quite well and didn't leave my skin oily.

Olen nüüdseks seda juba mõnda aega kasutanud ja algul kasutasin ka niisutavat kreemi all aga siis muutus bb kuidagi tükiliseks ja ei näinud üldse hea välja.Loobusin ja proovisin ilma.Natuke parem on,tükke pole nii palju aga kuidagi ebaühtlane ja laiguline jääb kohati . Sõrmedega proovides oli lugu hoopis teine-ei mingeid tükke ja jäi poole ühtlasem.Lisaks kuivab kiiresti ,seega peab kiirelt tegutsema.Katvus on keskmine ja peitekreemi oleks kohe kindlasti juurde vaja neil kellel perfektne nahk pole. Nägu jäi suht läikiv ja kohe mitte kindlasti nüüd terve ja värske. Seega puuder on kindel lisa.Lisaks arvan ma et juhtub nii nagu eelmise bb-ga et see lööb ka mul punnid välja sest paar tükki on juba ilmunud.Muidu aga p mingit erilist lõhna tootel pole ja püsivus oli ka täitsa okei,minu 10 tunnise tööpäeva lõpus oli kõik veel omal kohal ja nägu ei läikinud.



Overall i think that i would not gonna buy it again and hope that it does not break me up completely.I still need something that has full coverage.

Kokkuvõtteks ma arvatavasti seda uuesti ei ostaks ja ma tõsiselt loodan et ta ei riku mu nägu nüüd ära.Jään siiski toodete juurde mis lubavad ikka korraliku ja täiskatvust.





No comments:

Post a Comment