Review:Drink Me Chai latte's


I bought these two at my local store and i am kinda dissapointed  on them.Mango is too sweet and i just can't stand the smell and the taste.Vanilla is much more better.It has spice in it and doesn't taste too sweet.You can make them with water or with milk.When i used milk ,then they got very clumpy and they where not as good as with water.In the future i am not gonna buy those drinks ever again.

Ostsin need kaks kunagi ammu Selverist,hinda kahjuks enam ei mäleta.Tegu on siis tee/piimajoogiga.Kui nüüd neid kahte võrrelda siis vanilje oma on kordades parem.Sisaldab natuke vürtse kuigi ei ole kange,pigem selline mahe lahja vanilje tee.Mango seevastu on aga nii magus,juba see lõhn on ebameeldiv ja maitsest ei taha ma rääkidagi,ma ei kannata kohe.Midagi kohe hakkab vastu.Mõlemad on mõeldud siis tegemiseks kas piima või veega.Ütlen kohe ära et pigem tasuks teha veega sest kui mina piimaga tegin,jäid nad mõlemad jube tükki ja kreemist tekstuuri polnud ollagi.Seega mina enam tulevikus neid aga ka teisi sorte,mida on veel Selveri riiulitel saada,enam ei ostaks.









2 comments:

  1. Ma julgen soovitada sinises purgis Chai Lattet (elephant something something), mis piimaga jääb just ülihea. Kuna ma nüüd piima väga ei joo, teen veega, kuid piimafännidele soovitan küll, niinii hea!

    ReplyDelete