My perfume collection!


Trussardi Donna- One of my favorite perfume.I am not good at describing the scents,so  i just recomend smelling it on the department store. I use it rarely only if i have some event or party:)

Üks mu läbiaegade lemmikuimaid lõhnu üldse.Ma pole just parim lõhnade kirjeldaja,seega soovitan seda lihtsat Kaubamajja nuusutama minna:) Kasutan harva,hoian seda erilisteks juhtudeks:))

Viva la Juicy- I craved this scent ever since i saw it on Blair Fowlers video a long time ago and i kept smelling it on the mall like every single day!:) Now that i have it, i think it is too sweet and sometimes overwhelming,especially if u spray it too much.

Ma ihkasin seda parüümi endale juba mitu aastat tagasi kui nägin ,et Blair Fowler kiitis seda oma videos.Alates sellest ajast olen ma seda nuusutamas ja proovimas käinud ja lõpuks ostsin selle ära.Ja nüüd kui ta mul olemas on ,siis on ta kuidagi liigagi magus ja tugev ,eriti kui teda liiga palju peale lasta korraga.



Marc  Jacobs "Daisy"- This is my other favorite scent.I have had this 3 years now and there is not much left.The bottle itself is gorgeous and i defenetly would buy this again in the future.

Minu teine lemmik!.Olnud on ta mul juba mingi 3 aastat ja kohe on otsa saamas.Pudel juba ise on hästi kihvti tegumoega ja tulevikus ostan kindlasti veel!:)

Playboy-I just recently got that and it is just 10€ scent that actually smells really good and despite it's cheap prize ,it stays on at least 4-5 hrs.Also the bottle looks very girly and cute:) This has became my everyday scent.

Ostsin selle hiljuti just 10€ Prismast. Tegemist on väga hea lõhnaga ja vaatamata oma odavale hinnale ,suudab see peal püsida mingi 4-5 tundi kindasti.Ja mainimata ei saa jätta ka seda armsat roosat lipsu ja jänkukõrvadega pudelit-nii armas!:) Kasutan seda lõhna nüüd igapäevaselt:)


Chanel N5- Really really strong scent that i actually don't like at all.It remindes me of " old lady"

Väga väga tugev " vana daami" parfüüm.Mitte just kõige parem.

Oriflame " Love potion"- Really good,sexy scent.I can defenetly smell the dark chocolate in it:)  Unfortenately,it doesn't stay on long.

Väga hea,seksikas lõhn.Tume šokolaad on peamine mida mu nina suudab eristada.Peal aga ei püsi kaua.


Versage "Bright Chrystal"- I saw it and thought ok i wanna see how fake it really is.So i payd like 5€ and omg it is so fake!:) First couple of second it really does smell like the original and then it fades away and leaves nothing behind.Also the pump doesn't work propely.

Nägin seda pudelit ja mõtlesin ,et kui võlts see siis ikkagi on ? Ostsin selle 5 € ära ja jumal jumal,on see ikka võlts!:) Alguses mingi mõned sekundid,on tunda originaali ja siis see kaob ja jättes järele mitte kui midagi!:).Lisaks sellele ei tööta spreipump ka korralikult:)

Oriflame " Urban Lovers"- Good scent ,a little woody and sweet at the same time.The bottle is almost emptie.:)

Väga hea lõhn,natuke magus ja puidune.Pudel on peaaegu et tühi juba:)

Black Onyx " Green"- This one remindes me of DKNY " Be Delicious" Even the bottle looks almost the same.Good scent but does not stay on long.

Ostisin selle lõhna kunagi Koduekstrast mingi 5€ jälle ja meenutas see mulle DKNY rohelist pudelit mis mul just hiljaaegu otsa sai.Lõhn on hea aga püsivus mitte nii hea.













No comments:

Post a Comment