January empties!


Oriflame Chocolate Dream hand cream-I really liked the smell:) But when it comes to moisturizing the hands,the product was completey useless.Hands where dry after few minutes.

Kreem lõhnas väga mõnusalt šokolaadi järgi,mis mulle väga meedis,aga mis puutub niisutamisse ,siis sellekoha pealt oli asi ikka täitsa null! Mõne minuti pärast olid käed taas kuivad ja vajasid uut kogust!

L'occitane shower gel-Had a nice fresh scent and leathered well!:)

Mõnusa värske lõhnaga ja vahutas ka korralikult:)

Gosh mascara-Not the best mascara that i have used.It did smudge on my upper eyelids a lot.It was also kinda dry.Because my eyelashes are white,then at the end of the day ,i saw that most of the mascara had come of. No lenght or volume.It came off perfectly with my Lirene micellar water:)

Pole just parim ripsmetušš mida ma kasutanud olen.Määris ikka päris korralikult ülemised laud ära.Suhteliselt kuiva tekstuuriga.Kuna mu ripsmed on valged,siis päeva lõpuks oli näha et päris palju on maha kulunud.Ei mingit volüümi,pikkust.Pluss oli aga see,et maha tuli ta fantastiliselt,kasutasin selleks Lirene mitsellaarvett.

Oriflame essentials multi -purpose cream- I loved this cream!:) It smelled so good! So summery and fresh! I love watermelon scent now:) Texture was so light and left my skin soft.:)

Issand kuidas mulle see arbuusi kreem meeldis!:) Lõhn oli nagu nii hea ,et oli tahtmine see kohe ära süüa!:) Nii mõnusalt värske ja suvine!:) Kerge ja imendus kiiresti,jättes naha pehmeks ja siledaks:)



Oriflame Pure Nature tea tree and rosemary face wash- It didn't do much.Also i hated that it had the screwing cup,it was so annoying to put it back.Not gonna buy it again.

Mitte midagi erilist see puhastusgeel nüüd polnud.Pesi näo puhtaks ja sellega ka asi piirdus.Närvi ajas just see kork ,mida oli nii tüütu peale tagasi kerida.Uuesti ma seda ei ostaks :)

Nivea Aqua Effect wipes-They where pretty good,little dry though.But removed make-up well and made my face nice and clean.

Suhteliselt head olid.Natuke aga kuivad minu jaoks.Muidu aga eemaldasid meigi korralikult ,jättes naha värskeks ja puhtaks:)

Bel eye make-up removal pads-I loved those pads! They where super moist and removed make -up very well!:)

Mulle väga meeldisid need padjakesed.Olid eriti niisked ja eemaldasid meigi suurepäraselt ja kiirelt.Ei kuivatanud silmi.


 Oriflame Delicasy perfume- It got very sweet at the end i didn't like it! But at first it smelled like rasberry:)

Alguses lõhnas nagu vaarikas ,kuid lõpuks läks kuidagi väga magusaks ja ei meeldinud mulle enam!

Oriflame Urban lovers perfume- I just made a post about it and i used the couple of sprays away .Overall it was good scent.

Kirjutasin just sellest lõhnast oma viimases postituses ja kasutasin kiirelt need paar tilka veel ära,et oleks midagi veel siia lisada:) Muidu aga oli hea lõhnaga!:)


John Frieda Full Repair shampoo and conditioner- Good combo! Gave me volume and hair was nice and soft.

Väga hea duo! Andis kohevust ja juuksed olid pehmed ja kergesti kammitavad.











No comments:

Post a Comment