New: Ebay!


I got my ebay package today.I was really suprised that it came so quickly.I ordered it like week and a half ago.Link to my latest wishlist is over HERE. This is the first half of it and the rest comes next month.

Sain täna oma suureks üllatuseks ebay pakid kätte.Tegin tellimuse mingi nädal ja pool tagasi ja jumala kiirelt tulid võrreldes eelmiste kordadega.Soovinimekirjas mis asub SIIN,tellisin ära siis need kolm asja ja ülejäänud  järgmine kuu.


So let's start with the Nyx blush" Cinnamon".I am little dissapointed,because the colour isn't that orange like i hoped it would be.It has more like a coral tone to it,but it looks well pigmented:)
Phone case is perfect.I like that it has clear sides and it's light weighted and nothing can fall or break off.
Now the skirt isn't exactly the same colour like in the picture as well.The light pink is darker and i don't know now is it back or front side but the pattern ends weirdly,because of the bad sewing work.But it fits perfectly:)


Alustame,siis põsepunaga-olen natukene pettunud kuna toon pole päris see oranž mida ma pildi pealt ootasin.Pigem rohkem nagu korall alatooniga.Aga võibolla peal olles jääb teine mulje,ei tea veel.Tundus igatahes hea pigmendiga olevat:)
Telefonikorpusega olen väga rahul. Pole päris see mis listis oli aga küll jõuab ka selle triibuliseni kunagi:) Eriti meeldib see ,et küljed on läbipaistvad.Lisaks on ta veel kerge ja ei ole mingeid ninnu-nännusid, mis küljest ära kukuvad nagu mu eelmisel korpusel.
Seelik ei ole ka päris see mis ma ootasin.Heleroosast on saanud hoopiski tumedam roosa.Ja ma ei saa hästi nüüd aru et kumb on tagumine-ja kumb eespool,igatahes ühel pool olev muster lõppeb kuidagi poole pealt ära ja on ei ole õmmeldud musti järgi seda alumist äärt.Ühel poolel on rohkem mustrit kui teisel.No tegelikult see  nii ei häiri aga lihtsalt.Muidu aga ülemine osa on kummiga ja suuruses 12-14 tellisin ja istub hästi seljas,piisavalt ruumi,et liikuda:) Venib ja õhukesest materjalist:)





No comments:

Post a Comment