Banoffee hot chocolate


I love trying out new drinks and this one caught my eye at Kaubamaja.It was around 6 €.It is a mixture of banana and toffee in a hot chocolate.Sounds good?!:)

Mulle kohutavalt meeldib proovida uusi jooke,eriti veel sooje.Antud purk köitis mu tähelepanu Kaubamajas ja oli kuskil 6 € kandis.Nimelt on sellesse kakaosse sisse pandud banaan ja iiris!:) Kõlab küll nämmalt!:)


It looks and smell exactly like normal hot chocolate.Slightly has a little darker chocolate smell though.There are also small sugar bits that later on you can not taste.You make it like normaly you would make the drink.Just add 4-5 spoons of powder into a mug and then add hot milk.It tastes good,it is not sweet,rather like dark chocolate,after taste is banana like.No sign of toffee tough.But it doesn't matter,the drink is good and looking forward to hunt down some other flavours like caramel,chilli,cherry:)

Sisu on täpselt selline nagu kakaol ikka.Veidike on näha suhkrutükke,mida hiljem tunda igatahes ei ole.Lõhnab ta tumeda kakao järgi.Valmistad nagu ikka kakaod-paned 4-5 lusikatäit tassi ja valad kuuma piima peale ja segad hoolikalt.Maitseb hästi,pole üldsegi magus,natuke isegi mõru ma ütleks.Järelmaik on banaanine ja iirisest pole juttugi.Aga pole hullu,hea on ikkagi!:) Jään nüüd tagaotsima teisigi põnevaid maitseid nagu karamell,tsilli,kirss..:)









2 comments:

  1. Mina ostsin samasuguse toote Igorile sünnaks, oli ainult valge šokolaadi maitseline - täielik pettumus. Või noh, ma oleks pidanud sellele enne mõtlema, et valge šoks on ju imalalt magus ja täpselt samasugune on ka see jook. Kui ma saaks aega tagasi keerata, siis võtaksin tšilli oma. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul on kodus ka veel Monbana Tresor firma valge shoko jook ja vot see maitses nagu soe paks ja tükiline mannapuder!:) Kui mu mälu nüüd ei peta ,siis kui ma selle banaani oma ostsin ,siis oli tšilli oma ka seal aga ma olin nii lummatud sellest banaani omast et midag muud ei tulnud kõne allagi:) Aga kindlasti proovin selle ka ära :)

      Delete